Tiny house 2

TINY HOUSE TNM

Schaal terug en ervaar de vrijheid

Comfortabel en vergunningsvrij wonen in een volledig zelfvoorzienend Tiny-House. Slimme digitale productie maakt zowel grote orders en maatwerk mogelijk.

MILEUBEWUST

Verklein jouw ecologische voetafdruk

Kleiner wonen in een verplaatsbaar Tiny house zorgt voor een minimale verstoring van de natuurlijke omgeving.

VERGUNNINGSVRIJ

Ons TinyHouse geldt als normale aanhanger. Extreem flexibel in plaatsing en transport!

COMFORTABEL

Vloerverwarming, keuken, normaal toilet en stijlvolle uitstraling!

OFF-GRID

Gasloos. Water wordt gezuiverd tot drinkwaterkwaliteit. Wekt meer energie op dan er wordt gebruikt.

Flexibel

Kies de meest geschikte indeling

Het Tiny house is volledig flexibel indeelbaar door de modulaire opzet. De inrichting bestaat uit gekoppelde elementen die gemakkelijk kunnen worden verwisseld of vervangen. Op die manier is het mogelijk voor jouw om een variant samen te stellen die het meeste bij jou past.

OFF-GRID

Voorziet in eigen energie en water.

Het TNM Tiny house is ontworpen om volledig off-grid te functioneren, wat betekent dat er geen aansluitingen op het energienet, waterleiding of riool nodig zijn. De energievraag wordt met PV-panelen ingevuld, grijs water zoals regenwater kan tot drinkwaterkwaliteit worden gefilterd en afvalwater wordt gezuiverd zodat het kan worden geloosd.
Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het creeren van een comforabel binnenklimaat. Zo is er vloerverwarming aanwezig en zijn de gevels en het dak damp-open opgebouwd, waardoor er een natuurlijke vochtbalans optreed.

MATERIALEN

Personaliseer milieuvriendelijk

Er is een ruime keuze uit materialen voor productie en afwerking. Alle materialen zijn door TNM geselecteerd op minimale milieubelasting, zoals bijvoorbeeld door het gebruik van gerecyclede grondstoffen, niet geiftige lijm en hebruikbaarheid na de functionele levensduur van het Tiny house.

BETAALBAAR

Bestel direct op maat

Ben je geinteresseerd in een custom TNM Tiny House of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Frees niet - Dat doen wij wel!