CirculaireKeuken

CIRCULAIRE KEUKEN

Onze sexy keukens

Modulaire en circulaire keukens die volledig flexibel indeelbaar, plug-and-play en remontabel zijn. Is er een onderdeel beschadigd? Geen zorgen; het kan gemakkelijk vervangen worden en het oude onderdeel wordt terug opgenomen in de productiestroom. Op die manier wordt de hoeveelheid afval gemarginaliseerd.

REMONTABEL

Het duurzame alternatief voor massaproductie

Slim geproduceerde keuken uit plaatmateriaal gemaakt van afval uit de kartonnageindustrie zónder ook maar enige andere toevoeging door een slim productieproces. De keuken wordt verder geheel zonder lijm, spijkers of schroeven in elkaar gezet en kan tevens per onderdeel worden hergebruikt.

CIRCULAIR

restmaterialen uit de kartonnageindustrie. product wordt geleverd met terugkoopgarantie.

DURABLE

onderdelen zijn modulair, slijtvast en extreem eenvoudig te vervangen of hergebruiken

SMART

volledig plug & play, flat-pack bouwpakket geassembleerd in minuten, geintegreerd op voorzetwand.

GERECYCLEDE MATERIALEN

Oude dozen als grondstof

De keukens zijn gemaakt van een revolutionair nieuw 'MDF-materiaal' dat is vervaardigd uit het kartonnen verpakkingsafval van traditionele keukens zonder ook maar enig gebruik van lijmen, harsen, gifstoffen of andere additieven. Dit hoogwaardige materiaal is zo goed dat we alles weer terugnemen aan het einde van de levensduur en 100% van de circulaire (afval)grondstof gebruiken om er weer een andere circulaire keuken van te maken – uiteraard na enige cycli van gebruik en hergebruik!

DOCKING STATIONS

Aansluiten zonder zorgen

Alle installaties zijn ontworpen als plug-and-play systemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele docking stations voor water en elektra. Deze dockingstations zijn per moduulmaat flexibel in te delen en takken aan op hoofdleidingen in de voorzetwand. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van slimme connectors om de flexibiliteit en herbruikbaarheid van het systeem te waarborgen.

VOORZETWAND

Ophangen zonder stellen

De kastjes worden opgehangen aan een voorzetwand met geïntegreerde verbinders, die met nauwkeurige digitale productietechnieken is geproduceerd. Dit zorgt er voor dat de kastjes direct perfect zijn uitgelijnd. Benodigde circulaire waterdichte verbindingen worden gemaakt met compressierubbers en zijn daarmee volledig kitloos. De flat-pack oplossing bespaart ruimte op de bouwplaats en CO2-uitstoot tijdens transport. Van plat pakket naar volledige kast is echter maar een proces van enkele minuten!

FLEXIBEL

Kies de meest geschikte indeling

De modulaire opzet maakt het eenvoudig om verschillende indelingen te kiezen. Corpussen worden bij voorkeur hergebruikt om weer een nieuw leven te krijgen in een volgend project!

BETAALBAAR

Bestel direct op maat

Een kastje nodig van precies 421,50 mm breed? Omdat onze keukens op onze eigen digitale (CNC) freesmachines worden geproduceerd kunnen we maatwerk leveren zonder lange levertijden of flinke meerprijzen.

Frees niet - Dat doen wij wel!