box2

[BOX]2 systeem

LEGO for buildings

Een prefab modulair wandsysteem. Gemakkelijk in een ontwerp te integreren met behulp van de digitale bibliotheek van wanden, daken en puien. Computergestuurd geproduceerd met een nauwkeurigheid van 0.1mm. Het past altijd!

REMONTABEL

Het duurzame alternatief voor massaproductie

De modulaire wandblokken zijn eenvoudig te plaatsen, te vervangen of terug te nemen. Wanneer de functie van een gebouw of ruimte verandert kunnen de blokken gemakkelijk in een andere configuratie worden geplaatst of terug opgenomen worden om toe te passen in een volgend project. Zo voorkomen we ingrijpende verbouwingen en grote hoeveelheden afval.

PRECISIE

Nauwkeurig op 0.1mm d.m.v. computer- gestuurde productie.

PLUG & PLAY

Installaties gemakkelijk te koppelen en ontkoppelen

REMONTABEL

onderdelen zijn eenvoudig te vervangen of hergebruiken

CIRCULAIR BOUWSYSTEEM

Waarom elke keer weggooien

De installaties worden integraal en plug-and-play meegeleverd. Dat wil zeggen dat alle verbindingen eenvoudig koppelbaar en ontkoppelbaar zijn zonder speciaal gereedschap. Op deze manier zijn ze makkelijk her te gebruiken.

SPECIFICATIES

Zo zit het in elkaar

De uitstraling en materialisatie kan per component naar wens uit vele afwerkingen gekozen worden van industrieel tot high-end en prefab installaties worden geïntegreerd waar nodig. De uitvoering wordt daarnaast afgesteld op de functionele en kwalitatieve eisen, zoals akoestische eisen, brandwerendheid en isolatie. Digitale productie maakt slimme verbindingen mogelijk, zonder dat er spijkers, schroeven of lijm gebruikt worden.

MATERIALENPASPOORT

Weet wat je bijdraagt

Alle geleverde componenten worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden, productie en efficiëntie zijn volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie, zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2, en in hoeverre het project daarmee CO2 negatief is.