Diamond Suite

Diamond Suite

Status: gerealiseerd, juli 2019
Locatie: Boom (BE)
Opdrachtgever: Liffin Events B.V.
Project partners:
Liffin Events B.V., Blauw Architecten
Buitink
Info: Luxe suite voor festivals en tijdelijke accomodatie

NEXT LEVEL FESTIVALTENT

Superdeluxe op een festival of back to basic op een afgelegen locatie ‘to suite your needs’! De Diamond Suite is multi-inzetbaar en binnen 1 dag en met 2 personen op en af te bouwen, ideaal voor meerdaagse festivals of andere locaties met een tijdelijk karakter. Ook in de recreatie en hospitality markt vindt de Suite haar toepassing. Het interieur is optioneel uit te breiden met een badkamer en kitchenette. Deze zijn gemakkelijk Plug & Play aan te sluiten op locatie. Neem voor informatie contact op met Liffin Events!

BIOBASED, MODULAIR, VERPLAATSBAAR

Alle onderdelen van de Suites kunnen compact en flat-pack vervoerd worden. Op locatie dubbelt de transportmogelijkheid als fundering voor de Suite. Wat voorheen slechts een transportmiddel was, wordt nu omgebouwd tot een compleet gebouw! Alle modules zijn per stramien aanwezig en daarmee efficiënt, gemakkelijk en foolproof op te bouwen. Zo is de Suite uitbreidbaar en aanpasbaar om hem geschikt te maken voor elke locatie en situatie. Materialisering en maatvoering zijn daarmee ook nog eens volledig naar keuze te realiseren.

THE CHOICE IS YOURS

De gevel is af te stemmen op de locatie en de toepassing. Met techinisch textiel kan een high-end uitstraling gerealiseerd worden in vele varianten. Van een translucente gevel tot en met het logo van het festival waar de suite op dat moment staat. Omdat het materiaal licht en duurzaam is, is deze gemakkelijk en snel te monteren op locatie, en daarna ook weer simpelweg op te vouwen en mee te nemen. The choice is yours!

INTERESSE?

Twijfel niet en bel!

Ben je geïnteresseerd in de aankoop of tijdelijke plaatsing van een Diamond Suite? Neem dan contact op met: