The TEC Factory – Physee

Circulair kantoor

Status: gerealiseerd, mei 2019
Locatie: Delft
Opdrachtgever: TEC Factory Delft
Project partners:
Conntech, Profielnorm, Interior Glassolutions
Info: productiefaciliteit met integraal modulair wandsysteem

Cleanroom

In opdracht van maakfaciliteit The Tec Factory heeft TheNewMakers een modulair en aanpasbaar kantoor en productiefaciliteit gebouwd voor Physee, ontwikkelaar en producent van beglazing met geïntergreerde zonnepanelen. De faciliteit is in een bestaande industriële hal gebouwd en zorgt voor een optimaal binnenklimaat voor het productieproces van Physee.

MODULES

Het complete inbouwpakket is opgebouwd uit geprefabriceerde modules (door TheNewMakers ontwikkelde BOX² systeem). Het Systeem is uitbreidbaar en aanpasbaar, zodat het gebouw mee kan groeien met de huurder Physee – een scale-up techbedrijf.

Frameless windows

Het gebouw is voorzien van beglazing zonder kozijnen, voor een extreem strakke look en maximale lichttoetreding. De ramen zijn onderdeel van het BOX2 wandsysteem van TheNewMakers en passen in de standaard modulemaat van 600mm. Daarmee zijn de raampartijen volledig vrij in te delen.